Миљана Кулић и даље је критично, а лекари се се свим силама боре да стабилизују њено стање. Међутим, Нишлијка, уместо да слуша савете стручњака, она од њих тражи да је што пре стабилизују како би ушла у ријалити "Задругу". Према речима саговорника из ове установе, поједини медицински радници су у неверици какве речи чују од Миљане.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

- Миљана је веома захтеван пацијент. Њено стање је и даље алармантно. Температура варира, што је јако опасно. Не може да се спусти, заправо са 40 спадне на 37,5 и врло брзо се опет попне. Крвна слика је очајна. И поред свега што доживљава, она размишља о шоу-програмима. Мајка Миљане Кулић јој говори да се смири и да слуша савете, да никако не размишља о цигаретама и другим штетним чиниоцима по њено здравље, али она мало чује савете, али више не слуша. И Марија Кулић је потврдила да се стање њене ћерке погоршало:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/Објектив

 

 

- Имала је поново температуру, опет прима антибиотике, па ћемо да видимо како ће реаговати. Ови остали резултати су добри, иде набоље, али је добила неку бактерију у крви. Обично ко дуже лежи у болници захвати ту бактерију - ентерококу - рекла је Кулићка с кнедлом у грлу за Пинк.рс.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".