- Тачно је, моја трудноћа се доста закомпликовала и све се некако одиграло одједном. Отишла сам на контролу и лекари су ми рекли да беби не куца срце и да морамо да пратимо шта се дешава. Лекари су давали све од себе, мада су јој шансе да преживи биле свега 5 посто и на крају смо је једноставно изгубили. Упутили су нас у ГАК, где сам обавила још два додатна прегледа и утврдили су да је то то, да за седам дана морам на абортус. Беба се није довољно развила, срце је престало да јој куца - потврдила је сломљено Биљана и додала да је осим великог губитка, тешко поднела и то што мора на киретажу.

- Тешко нам је свима, али Господ је тако хтео. Не спавам данима, баш је тешко - додала је. Ипак, сламку спаса данас проналази у својој породици и крај супруга који јој је велика подршка.

 

 

- Да је лако да се заборави није, али трудим се да заједно са мојом породицом превазиђемо ово што нас је снашло. Моји родитељи, муж, сестра и браћа дају ми највећу снагу - истиче певачица која и даље не може да се помири са великим губитком.

- Била сам код мојих све док се нисам опоравила, а сад одмарам у стану са мужем - каже Биљана која се неизмерно радовала принови.

 

 

За сад на испуњење жеље да постане мајка мораће да сачека, јер тренутно није препоручљиво да остане у другом стању.

- Лекари кажу да могу после три месеца, али да је најбоље да направимо паузу од годину дана. Али о том по том, желим да све ово прво прође, да дођем себи, па ћемо видети за даље - закључила је она за "Грандонлине".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".