На Инстаграм страници ''Естрадни музички времеплов'' кружи фотографија стара пре тридесет година. Популарна певачица је у то време носила популарни мини вал, као и већина певачица тог доба. Светлана је тада још увек носила девојачко презиме Величковић, а у црној и уској хаљини на бретеле, изгледала је веома атрактивно.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/ estradni muzicki vremeplov

 

Ово је сасвим природно издање најпопуларније певачице ако узмемо у обзира да тада није имала силиконе. 

Светлану смо могли видети са афро фризуром и у једној емисији. 

Фото:АТА имагес

 

Да ли су време и успех утицали на карактер певачице можемо да видимо изјаве чувеног хармоникаша Мирка Кодића у којој стоји да нема контакт са певачицом којој је компоновао прве хитове.

-Она није више цветак, али овде негде у мени ће увек остати цветак. Ја сам имао тај случај да сам је нашао и искомпоновао тај 'Цветак зановетак' и 'Лепотан' где је засијала. То је мој велики успех. Шта је она после урадила њена је ствар. Данас немамо однос. Виђамо се на аеродрому неки пут са ћао, ћао. Видели смо се на снимању једне телевизијске емисије где сам је питао што се не јавља, а она ми је рекла да нема времена. Можда она стварно нема времена да ме позове на кафу- признаје он за Курир.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".