Глумица Гала Виденовић је позната по бројним улогама, између осталог памтимо је по улози Наташе из ''Жикине династије''. 

Током снимања филма ''Бал на води'' у ком јој је партнера глумио Милан Штрљић, гала је открила шта јој је највише сметало: 

– Када је требало да снимим љубавне сцене са Миланом Штрљићем, који је играо Рилета, редитељ и ја смо се посвађали и нисмо причали десет дана. Нисам имала проблем са било каквим задатком, али сам, с обзиром на чињеницу да је Естер веома млада и да је у питању прво сексуално искуство, сматрала да не може да делује као да је искусна – рекла је она и истом приликом истакла да до данашњег дана није погледала филм у целости, будући да га, како је истакла, доживљава на врло емотиван начин.

Фото: Јутјуб принтскрин/Trailer Chan

 

Глумица сепочетком 90-их се преселила у Америку, те је на нашој сцени нисмо виђали тако често. 

Гала, која име носи по великој љубави Салвадора Далија, удата је за редитеља Владимира Алексића с којим има синове Демијана и Павла. Живи на релацији Малибу – Београд.

Тек пре неколико се година појавила у ситкому ''Андрија и Анђелка'', где се одлично снашла у улози професорке енглеског.

(Објектив)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Медени месец из снова Софије Рајовић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".