Будући да је међу њима велика разлика у годинама Мелини и Харису Џиновићу већ на самом почетку забављања па брака многи су прогнозирали разлаз. Причало се и писало да је дизјанерка изразито љубоморна, да певач има одређене навике, да воли ноћни живот, што нема намеру да коригује, а све то и још много што шта упућивало је на развод Мелине и Хариса Џиновића.

Фото: Н. Фифић

 

 

Упркос поменутим прогнозама музичар и његова изабраница успели су да сачувају однос и чини се да је чвршћи него икада. Прихватили су се међусобно са свим разликама, манама и врлинама и ево, ове године обележили су 20 година заједничког живота.

Да је било тешко на почетку био је, као и код свих других парова, а око чега су се супружници највише косили открио је недавно Џиновић за "Свет":

Фото: В. Данилов

 

 

- Када је Мелина први пут дошла у Париз, отворила је ормар и одмах ме питала: "Са ким ти живиш овде?" Ја кажем: "Живим сам". Она гледа стан и опет: "Немогуће је да живиш сам, овде живи нека жена или бар долази". Е па, не долази, код мене је све поређано како треба, свака мајица, сваки пешкир, свака кошуља опеглана, стан је чист, веш машина ради, лонци, шерпе су опрани и стоје где треба - казао је Харис, па додао:

- Ја сад имам проблем са кућном помоћницом која ми очисти купатило, али ми помери све ствари на које сам навикао да их узимам затворених очију. Ја јој кажем да не дира, али она сваки пут исто. Џаба говорим. Мелина не помера ништа - рекао је певач који не крије да је тежак перфекциониста, као и да супруга годинама покушава да га промени, али да јој то не полази за руком.

Мелина је признала и да је на почетку везе била веома љубоморна, те да је Хариса стално проверавала. Сада, како каже, то никада не би радила.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Била сам као прави психопата, а сада ме је срамота што сам га прогањала током прве три године брака. Проверавала сам му телефоне, кредитне картице и постављала трик питања која су њему била смешна, а ја сам мислила да сам много паметна. Сада сматрам да је такво понашање понижавајуће за жену, али будући да га три године нисам ухватила у превари, одлучила сам да престанем са таквим поступцима и љубомора је нестала - искрена је она за "Стори".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".