Старлета Маја Маринковић отворено је говорила у емисији о раскиду са Пецом Распоповићем ког је преотела од другарице Александре Суботић.

- Боље здрав раскид него лоша веза. Све се врти око мене, али није злато све што сија. Ја сам била исправна, боље је овако. Мислим да сам се, на неки начин, огрешила о своју другарицу али не може човек да бира у кога ће да се заљуби. Плакаће за мном обоје, ако већ не плачу, рекла је Маја кроз осмех.

Фото: Инстаграм принтскрин/majaamarinkovic

 

 

- Доста сам ја туговала. Немам разлога да тугујем за нечим што није било право. Ја сам била искрена у том односу, али једноставно осетила се тензија, другачија интересовања, најбоље је било разићи се. Разлика је у годинама била скоро дупла. Тај однос сам хтела да раскинем и то се десило, признаје Маринковићева.

- Њега сам заволела као човека, али ништа није тако као што је изгледало, временом ћемо можда причати дубље о свему томе. Горе особе се перу преко мене, али једна је Маја Маринковић, краљица ријалитија. Или имаш икс фактор или немаш, истиче Маја у емисији "Ексклузивно" и проговара о новцу:

- Мени је лепо било што ми је пружао пажњу, били смо на летовању, то материјално код мене не пије воду. Ми смо били на просечном летовању, ја нисам могла да подносим те љубоморе.

Фото: Инстаграм принтскрин/aleksandrasubotic_blog/majaamarinkovic

 

 

Маја није желела много да прича о Александри Суботић, која јој је била другарица.

- Ја се јесам огрешила, догодило се... За те другарице које су се правиле фине, чувају децу, а не чувају их од својих швалера..., истиче Маја Маринковић која је рекла да ће бити у "Задрузи" и да од ње може да се очекује свашта. Маја је рекла да је чула и за трудноћу Ане Кораћ, своје бивше супарнице.

"Драго ми је што је Ана пронашла своју срећу, друго стање је нешто што свака жена пожели, желим јој све најлепше", рекла је она.

ВОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".