- Не планирам да идем у Задругу, ја сам рекао, не знам шта треба да се деси, да уђем, треба ту да се изглади много тога. И да се није десио скандал који се десио, и да сам изашао у Суперфиналу, ту би ми се преписале казне и п*здарије. Уморан сам од свега, од пљувања, имам сад неки свој правац, бавим се послом, музиком, ја немам сад пуно простора о томе да размишљам шта да радим - каже Марко и наставља:

- Мене нико не дира, нико ме не повлачи за рукав, нико ми није преписао неке тужбе. Доносило је свима кликове и прегледе, интересовање. Мени је Пинк дигао хајп, све у свему има своје зашто и како.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга

 

Подсетимо, Марко је напустио ријалити тако што је његова породица лажирала смрт његовог оца, Фрање. Осмакчић је открио и да ли би, ако би поново ушао у ријалити, учинио нешто слично.

- Са овом памети, да ме бациш у Задругу, сигурно не бих улазио у те везе, ту би био тотално другачији, а што се тиче поступака, други пут бих ја другачије реаговао, ја бих био пуно паметнији, на крају крајева, нити ко цени, што рече Викторија, нити ко цени искреност, али опет сви ти к*њају, критикују, мало ко види добро у теби, био бих пуно лукавији. Урадио бих доста другачије неке ствари. Задруга ме је променила, мада вук длаку мења, ћуд не! Више нећу сахрањивати оца! Мало ко може да разуме то што се мени десило, просто, ја нисам навикао на такве ствари, ја не кажем, све то што се десило, десило се због мене, али сад да ћу се вратити у Задругу, за сада не - закључује Осмакчић. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".