Он је спаковао кофере и оставио је саму у Будви, након чега се и она упутила за Београд, те је обавестила јавност да више нису заједно.

Како прича извор близак старлети, она је кивна и бесна на себе што је дозволиа да је повреди и Пеца, иако му је слепо веровала.

Фото: Инстаграм принтскрин/majaamarinkovic

 

 

- Маја није ни слутила да ће он стварно да се спакује и остави је саму у Будви. Посвађали су се као и иначе, мислила је да ће се вратити у стан, међутим убрзо је од његових пријатеља сазнала да је отишао за Београд. Пао јој је мрак на очи и од тог тренутка се заклела себи да ће му се осветити за понижење које јој је приредио: "То што ми је урадио ћу му жестоко наплатити", понављала је - каже извор и наставља:

- Звала је Такија одмах и у сузама му испричала шта се десило и да је Пеца испао гори и од Јањуша, није могла да верује шта јој је урадио. Све је изгледало као обична свађа... Ја знам Мају и колико је спремна на све, а шта тек планира сазнаћемо ускоро, мислим да Пеца неће проћи добро у свему овоме.

- Ми смо отишли на заједничко путовање и константно је била нека тензија између нас. Осетила се та разлика у годинама између нас. Боље здрав раскид, него да долази до већих свађа. Испоштовала сам га максимално. Уопште нисам качила провокативне фотографије на Инстаграму, а и константно је био проблем моје смелије одевања. Пеца ми је ти стално замерао. Он је врло добро знао ко сам ја, пре него што смо почели да се забављамо. Та доза љубоморе код њега је стално била проблем. Пеца мене није упознао у библиотеци, тако да не може ништа да ми замери. Пребрзо смо ушли у везу и ја сам на крају одлучила да њега оставим - поручује Маринковићева.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".