Каква је позната плавокоса дива, то најбоље описују они који са њом сарађују дужи низ година. 

Кристина је заслужено добила титулу певачице ''анђеоског гласа'' пошто својим извођењем пробуди сваку могућу емоцију. Осим тога, добила је и место жирија популарног такмичења '' Тхе Воице". Међутим, Кристина се разочарала у шоу:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

- То је постало нешто што нисам мислила да ће бити када сам се пријавила да учествујем. Ту се није уопште радило о музици, радило се о доброј причи и посебним моментима. Нисам почела да се бавим овим послом да бих била водитељка телевизијске емисије и да би ме ограничавали правилима "Не можеш да носиш ово, не можеш то да кажеш" Покушавала сам да се очајнички изразим кроз одећу, шминку или фризуру. То је био мој једини излаз.- изјавила је она.

Организатори су јој то замерили, а по сезони такмичења плаћали су јој чак 17 милиона долара.

- Са Кристином је тешко радити, често касни и никада јој није жао што сви је сви чекамо. Да ствар буде још гора, она се током читаве емислије свађала са Адамом Левајном, они могу да поднесу једно друго - испричали су њени бивши сарадници.

Током снимања "Тхе Воице", певачица је умела да касни и по пола сата, а њена "прека нарав" долазила је до изражаја када би се посвађала са члановима екипе попут шминкера, фризера или костимографа. Певачица је прва започињала расправу. Због свог каратктера, Кристина је изгубила ангажман, али је прекинула сарадњу и са бројним  сарадницима пошто је тражила да буду ту за њу  24 сата сваког дана у недељи.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

- Никада јој није предстваљало проблем да пробуди дадиљу или собарицу за најбаналнију ствар. Једном је позвала чистачицу да дође из другог дела куће и дода јој пешкир који јој је био на дохват руке - испричао је извор.

Разлог оваквог понашања је вероватно зависност од алкохола, а неки објашњење проналазе у њеној тешкој нарави, а подсетимо да је скоро остала и без дугогодишње пријатељице Шакире.

(БлицЖена.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".