Kakva je poznata plavokosa diva, to najbolje opisuju oni koji sa njom sarađuju duži niz godina. 

Kristina je zasluženo dobila titulu pevačice ''anđeoskog glasa'' pošto svojim izvođenjem probudi svaku moguću emociju. Osim toga, dobila je i mesto žirija popularnog takmičenja '' The Voice". Međutim, Kristina se razočarala u šou:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

- To je postalo nešto što nisam mislila da će biti kada sam se prijavila da učestvujem. Tu se nije uopšte radilo o muzici, radilo se o dobroj priči i posebnim momentima. Nisam počela da se bavim ovim poslom da bih bila voditeljka televizijske emisije i da bi me ograničavali pravilima "Ne možeš da nosiš ovo, ne možeš to da kažeš" Pokušavala sam da se očajnički izrazim kroz odeću, šminku ili frizuru. To je bio moj jedini izlaz.- izjavila je ona.

Organizatori su joj to zamerili, a po sezoni takmičenja plaćali su joj čak 17 miliona dolara.

- Sa Kristinom je teško raditi, često kasni i nikada joj nije žao što svi je svi čekamo. Da stvar bude još gora, ona se tokom čitave emislije svađala sa Adamom Levajnom, oni mogu da podnesu jedno drugo - ispričali su njeni bivši saradnici.

Tokom snimanja "The Voice", pevačica je umela da kasni i po pola sata, a njena "preka narav" dolazila je do izražaja kada bi se posvađala sa članovima ekipe poput šminkera, frizera ili kostimografa. Pevačica je prva započinjala raspravu. Zbog svog karatktera, Kristina je izgubila angažman, ali je prekinula saradnju i sa brojnim  saradnicima pošto je tražila da budu tu za nju  24 sata svakog dana u nedelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

- Nikada joj nije predstvaljalo problem da probudi dadilju ili sobaricu za najbanalniju stvar. Jednom je pozvala čistačicu da dođe iz drugog dela kuće i doda joj peškir koji joj je bio na dohvat ruke - ispričao je izvor.

Razlog ovakvog ponašanja je verovatno zavisnost od alkohola, a neki objašnjenje pronalaze u njenoj teškoj naravi, a podsetimo da je skoro ostala i bez dugogodišnje prijateljice Šakire.

(BlicŽena.rs)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".