Тејлор је предузетница из Њујорка која има искоство у маркетингу и опчињена је именима за бебе, пала је сјајна идеја на ум. Она је од опчињености 2015.године  формирала бизнис. Отворила је агенцију за давања имена бебама. Она је задовољна својом агенцијом "Wхат'с Ин а Бабy Наме", и посао јој  се развија више него добро. 

Родитељи који не могу да се одлуче за име свпог детета, јављају се Тејлор за консултације. Од жеље родитеља разликују се и цене услуга које се крећу од 1.500 долара за телефонске консултације и израду листе имена до генеалошког истраживања, тј. истраживања родослова родитеља и избор имена наследника према њему, које кошта чак 10.000 долара.

 

 

- Мој посао је да предложим листу имена по наруџбини на основу упитника који родитељи треба да попуне о заједничким склоностима, важним интимним догађајима... Тако је једна беба добила име Паркс јер су се њени родитељи први пут пољубили у граду Паркер - објаснила је Тејлор.

Током протекле године, што бисмо ми овде рекли, "кумовала је" скоро сто пута, а зарадила је, како каже, више од 150.000 долара.

- Обраћају ми се родитељи који чекају треће или четврто дете и који су очито остали без идеја за имена и, једноставно, перфекционисти су. Уколико ипак не изаберу име које сам понудила, бебе често имају два, од којих је средње обично мој избор - каже Тејлор, која је неудата и нема децу.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".