Иако је добро познат на интернету као тип који не допушта да га то што је слеп спречи у авантуристичким активностима, није толико препознатљив у теретани.

Он је објавио видео о сусрету од пре девет месеци, који се недавно поновно појавио на интернету.

- Слеп сам. Ако знаш шта значе те две речи, онда си много паметнији од девојке која је вриштала на мене у теретани - објаснио је Гастин у снимку.

- Стојим тамо и радим вежбу спуштања трицепса, а будући да не видим, само буљим у празно и ​​радим своје. На пола сета почињем да чујем кораке који изгледају као да долазе у мом смеру све ближе и ближе. Све док ми одједном ова жена не стане испред носа и говори: "Нисам дошла овамо да буљиш у мене". "Ох, жао ми је, ја сам слеп", кажем јој.

Упркос томе што је жени открио свој инвалидитет, она је одговорила да је није брига за његово слепило и поновно му је рекла да престане да буљи у њу.

Жена је одјурила и вратила се са менаџером. Пит је извадио своју легитимацију која је откривала да је дефинитивно слеп. Према Питовим речима, менаџер је одговорио: "У реду, али и даље не можете да учините да се други осећају неугодно док их гледате."

Остаје питање како би знао да ли је зурио у некога ако не може да види ту особу.

Пит је, иначе, гласовни глумац за неке од највећих ТВ мрежа у САД. Обављао је гласовне послове за ЦБС, Фоx Неwс, ЕСПОН, НФЛ, Картун Нетворк, Фолс, Комеди Централ и Мејџор Лиг Бејсбол, пише Ледбајбл.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".