Tejlor je preduzetnica iz NJujorka koja ima iskostvo u marketingu i opčinjena je imenima za bebe, pala je sjajna ideja na um. Ona je od opčinjenosti 2015.godine  formirala biznis. Otvorila je agenciju za davanja imena bebama. Ona je zadovoljna svojom agencijom "What's In a Baby Name", i posao joj  se razvija više nego dobro. 

Roditelji koji ne mogu da se odluče za ime svpog deteta, javljaju se Tejlor za konsultacije. Od želje roditelja razlikuju se i cene usluga koje se kreću od 1.500 dolara za telefonske konsultacije i izradu liste imena do genealoškog istraživanja, tj. istraživanja rodoslova roditelja i izbor imena naslednika prema njemu, koje košta čak 10.000 dolara.

 

 

- Moj posao je da predložim listu imena po narudžbini na osnovu upitnika koji roditelji treba da popune o zajedničkim sklonostima, važnim intimnim događajima... Tako je jedna beba dobila ime Parks jer su se njeni roditelji prvi put poljubili u gradu Parker - objasnila je Tejlor.

Tokom protekle godine, što bismo mi ovde rekli, "kumovala je" skoro sto puta, a zaradila je, kako kaže, više od 150.000 dolara.

- Obraćaju mi se roditelji koji čekaju treće ili četvrto dete i koji su očito ostali bez ideja za imena i, jednostavno, perfekcionisti su. Ukoliko ipak ne izaberu ime koje sam ponudila, bebe često imaju dva, od kojih je srednje obično moj izbor - kaže Tejlor, koja je neudata i nema decu.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".