Комшије су пронашле девојчицу и убијену змију од пола метра, пружили су јој прву помоћ, а после доласка хитне помоћи превезена је у болницу. С друге стране, змији није било спаса.

Мехмет Ерцан, отац девојчице, био је на послу када је његову ћерку 10. августа угризла змија. Био је то за њих уобичајен дан, девојчица се играла у врту за којег су њени родитељи сматрали да је сигуран. У једном тренутку до ње је дошла змија, а дете је у незнању хтело да се поигра са њом. Змија ју је недуго после тога угризла, али девојчица је показала своју храброст и угризла је назад. Угриз девојчице био је смртоносан за змију.

- Алах ју је заштитио, стварно. Наши суседи су ми рекли да је змија била у руци мог детета. Играла се с њом, а након што ју је змија угризла моја је девојчица узвратила угризом. Њен угриз била је повратна реакција на оно што је проживела - рекао је отац.

Девојчици су у помоћ, чим су схватили шта се догодило, прискочиле комшије, указали су јој прву помоћ, а после тога је хоспитализована у дечјој болници Бингол због даљег лечења.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".