Злата Петровић годинама се борила да спасе старијег сина, ког је добила у браку са Хасаном Дудићем од опасног порока.

Како Злата тврди порок од коцке је наследио од њене мајке, а она је са друге стране наследила таленат за певање:

- Моја мајка се коцкала. Код нас је било уобичајено да данас имамо пуно, а да сутра немамо ни динара. Она је била певачица, а ја сам таленат за музику наследила од ње. Први пут сам ушла у кафану када сам имала 17 година, јер нисам могла више да подносим да један дан имамо пуне кесе пара, а други дан немамо шта да једемо. Е када сам осетила своје паре, рекла сам себи да је то мој живот и више нисам престала да певам - тврди Злата, а потом се надовезала и на проблеме са сином које је имала дуги низ година.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zlata Petrovic

 

- После је мајчин порок прешао на мог сина и он се годинама лечио од коцке. Било је много тешко. Морала сам да трчим и радим за своју породицу, па за ширу фамилију, која је сиромашна ињих сам обезбедила. Све сам морала сама да обавим, јер сам веома одговорна особа. Плакала сам данима знајући да мој син иде да прокоцка све што зарадим, а шта ћеш, то је живот.. Петнаест година сам ћутала и враћала све његове дугове који нису били мали, а онда сам једног дана рекла себи да је доста - рекла је Злата.

- Ставила сам тачку на то! Тоје био крај! Доста сам ја себе кривила за све то - прича Злата за Свет, те додаје кроз какву је муку прошла, али на сву срећу, њен син Мики је успео да пређе преко свега - признала је певачица за "Свет".

Фото: П. Милошевић

 

Златин син се данас успешно бави музиком и у одличним је односима и са мајком, и са оцем, а подарио им је и унуке. Иако се Злата јако плашила да и млађи син Јован ког има са Зораном Пејићем Пејом не повуче ген на бабу, то се није десило. Осим што је прави лепотан, Јован студира и ради, а често и прати мајку на јавним дешавањима, где увек привуче пажњу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Бранке Соврлић 1988. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".