Атрактивна певачица је запала за око богатом Русу, који је због ње закупио целу плажу у Црној Гори како би је завео.

- Љупка је недавно била у Црној Гори због посла. Отишла је на два дана, буквално да одради тезгу, али успела је да уграби и мало времена за себе. Сутрадан после наступа устала је рано и отишла на једну приватну плажу. Није било живе душе, али то јој није било чудно јер је било баш рано. Међутим, после сат времена и даље је била сама! Питала је радника на плажи зашто су све лежаљке око ње празне, а он јој је открио да је један Рус закупио све да би она била сама! - прича наш добро обавештен извор близак певачици и додаје да је Љупка остала у шоку.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ljupkastevic

 

- Време је пролазило, али Руса нигде није било! Било јој је непријатно, ма ништа јој није било јасно... Човек је закупио плажу због ње, а није јој пришао! Тек после два сата се опустила и уживала потпуно сама. Шетала је плажом, снимала се телефоном, постављала је на друштвене мреже снимке из мора...

Како саговорник открива, први сусрет певачице и Руса догодио се тек увече.

- Љупку је увече позвао пријатељ из Црне Горе и рекао јој да мора те ноћи да изађе с њим у један клуб. Кад је стигла тамо, затекла је у сепареу и свог удварача! Рус јој се представио, рекао јој је да му се много допада и да је желео да је боље упозна. Она га је питала зашто јој није пришао на плажи кад ју је већ закупио због ње, а он се правдао да му је искрсао пословни састанак који никако није могао да одложи. Рекао је да је зато на крају позвао њиховог заједничког пријатеља из Црне Горе и замолио га да организује сусрет у клубу - прича извор.

Фото: Н. Скендерија

 

Друштво је те ноћи било баш весело, али Љупка и Рус нису заједно отишли у хотел.

- Рекла ми је да се ништа није десило међу њима, али да су разменили бројеве. Она се одмах ујутру вратила у Београд, али ускоро поново путује у Црну Гору зато што има заказане тезге - прича извор.

Љупка нам је потврдила да је била у проводу у Црној Гори, али гест богатог Руса није хтела да коментарише.

- Била сам са пријатељима у једном клубу на мору. Међу њима је било и Руса, али то су све моји другари, па нема потребе да се око тога диже помпа - рекла је певачица, а на питање ко је онда закупио плажу због ње одговара: - Нећу да причам о томе! Само два дана сам била "доле" и ускоро идем поново, али само због тезги!

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".