Лептири су јединствена створења пуна магије. Пун боја, виталности и мистерије. Ако вас је лептир изабрао да слети на тренутак, то је духовни знак који значи да сте у периоду трансформације, раста, духовне потраге и откривања ваше унутрашње истине и мудрости. Пролазите кроз дубоку унутрашњу промену, чак и ако то не схватате.

Фото: Профимедиа

 

Лептири су симбол поновног рођења, они су једни од најлепших и јединствених инсеката који постоје. Започињу живот као гусеница да би постали прелепо створење. Слободни су, видети их доноси радост и олакшање. Они могу да живе данима, недељама, а у неким случајевима и месецима, али истина је да је њихово време на земљи кратко. Захваљујући томе, схватамо колико је важно да у потпуности уживамо у сваком тренутку који нам је дат.

Фото: Профимедиа

 

У хришћанској религији лептир је симбол васкрсења.

У фенг шуију, лептири су знакови љубави и слободе. Дакле, када лептир слети на особу, то представља промену, креативност, поновно рођење и способност да се искуси живот. Ако видите тетоважу лептира на некоме, то је вероватно знак да је та особа већ прошла кроз духовну трансформацију.

Фото: Профимедиа

 

Лептир који слети на вас значи да је ово тренутак промене у коме ће се све лоше или узнемирујуће претворити у нешто позитивно. Ово, међутим, неће бити чудо. Морате учинити све што је у вашој моћи да се као гусеница претворите у лептира. Ова чињеница има везе са духовним путовањем које ћете предузети у вези са вашим личним развојем. Али морате се једном за свагда опростити од гусенице. То такође може значити да вам је вољена особа послала знак да жели на неки начин да комуницира са вама, да жели да вам пренесе поруку. Неки кажу да анђели траже лептире за слање порука, иако се то обично односи на беле лептире због њихове чистоће.

БОНУС ВИДЕО:

(Најжена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".