Leptiri su jedinstvena stvorenja puna magije. Pun boja, vitalnosti i misterije. Ako vas je leptir izabrao da sleti na trenutak, to je duhovni znak koji znači da ste u periodu transformacije, rasta, duhovne potrage i otkrivanja vaše unutrašnje istine i mudrosti. Prolazite kroz duboku unutrašnju promenu, čak i ako to ne shvatate.

Foto: Profimedia

 

Leptiri su simbol ponovnog rođenja, oni su jedni od najlepših i jedinstvenih insekata koji postoje. Započinju život kao gusenica da bi postali prelepo stvorenje. Slobodni su, videti ih donosi radost i olakšanje. Oni mogu da žive danima, nedeljama, a u nekim slučajevima i mesecima, ali istina je da je njihovo vreme na zemlji kratko. Zahvaljujući tome, shvatamo koliko je važno da u potpunosti uživamo u svakom trenutku koji nam je dat.

Foto: Profimedia

 

U hrišćanskoj religiji leptir je simbol vaskrsenja.

U feng šuiju, leptiri su znakovi ljubavi i slobode. Dakle, kada leptir sleti na osobu, to predstavlja promenu, kreativnost, ponovno rođenje i sposobnost da se iskusi život. Ako vidite tetovažu leptira na nekome, to je verovatno znak da je ta osoba već prošla kroz duhovnu transformaciju.

Foto: Profimedia

 

Leptir koji sleti na vas znači da je ovo trenutak promene u kome će se sve loše ili uznemirujuće pretvoriti u nešto pozitivno. Ovo, međutim, neće biti čudo. Morate učiniti sve što je u vašoj moći da se kao gusenica pretvorite u leptira. Ova činjenica ima veze sa duhovnim putovanjem koje ćete preduzeti u vezi sa vašim ličnim razvojem. Ali morate se jednom za svagda oprostiti od gusenice. To takođe može značiti da vam je voljena osoba poslala znak da želi na neki način da komunicira sa vama, da želi da vam prenese poruku. Neki kažu da anđeli traže leptire za slanje poruka, iako se to obično odnosi na bele leptire zbog njihove čistoće.

BONUS VIDEO:

(Najžena)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".