Песма "Котор" музичке групе Галија један је од највећих хитова на нашим просторија протеклих деценија, а у време када се тек појавила спот за ову нумеру емитован је по неколико пута дневно на малобројним домаћим телевизијама.

Ритмична летња песма из 1997. године добила је изванредну екранизацију, у којој видимо улице предивног црногорског приморског града, а главна звезда је девојка кратке тамне косе коју је немогуће заборавити.

Ову улогу добила је манекенка Станислава Димитријевић, која је крајем деведесетих и почетком двехиљадитих била једна од најатрактивнијих Српкиња.

Станислава Димитријевић постала је неколико година касније прва "зечица" у српском издању магазина "Плејбој", након чега се отиснула у свет.

Она се преселила у Лос Анђелес, а медији су својевремено писали да је учествовала у једном тамошњем ријалитију у којем се 24 девојке боре за наклоност једног згодног милионера.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Станислава је потом учествовала у ријалитију "Све што нисте знали о љубави" ("Тоугх Лове"), у ком жене трагају за сродном душом, а занимљиво је да је међу продуцентима овог серијала била чувена америчка глумица Дру Баримор.

Ипак, српска лепотица није имала срећу и није у ријалитију пронашла Господина правог, а писало се да није имала добре односе са осталим учесницама.

Касније је живела и радила на Загреб-Београд-Лос Анђелес, а домаћи медији писали су пре неколико година да је виђена у Београду како гура бебу у колицима.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Ипак, како се није експонирала у јавности, није познато да ли је она постала мама и да ли је тренутно у браку, као ни чиме се бави протеклих година.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".