Pesma "Kotor" muzičke grupe Galija jedan je od najvećih hitova na našim prostorija proteklih decenija, a u vreme kada se tek pojavila spot za ovu numeru emitovan je po nekoliko puta dnevno na malobrojnim domaćim televizijama.

Ritmična letnja pesma iz 1997. godine dobila je izvanrednu ekranizaciju, u kojoj vidimo ulice predivnog crnogorskog primorskog grada, a glavna zvezda je devojka kratke tamne kose koju je nemoguće zaboraviti.

Ovu ulogu dobila je manekenka Stanislava Dimitrijević, koja je krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih bila jedna od najatraktivnijih Srpkinja.

Stanislava Dimitrijević postala je nekoliko godina kasnije prva "zečica" u srpskom izdanju magazina "Plejboj", nakon čega se otisnula u svet.

Ona se preselila u Los Anđeles, a mediji su svojevremeno pisali da je učestvovala u jednom tamošnjem rijalitiju u kojem se 24 devojke bore za naklonost jednog zgodnog milionera.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Stanislava je potom učestvovala u rijalitiju "Sve što niste znali o ljubavi" ("Tough Love"), u kom žene tragaju za srodnom dušom, a zanimljivo je da je među producentima ovog serijala bila čuvena američka glumica Dru Barimor.

Ipak, srpska lepotica nije imala sreću i nije u rijalitiju pronašla Gospodina pravog, a pisalo se da nije imala dobre odnose sa ostalim učesnicama.

Kasnije je živela i radila na Zagreb-Beograd-Los Anđeles, a domaći mediji pisali su pre nekoliko godina da je viđena u Beogradu kako gura bebu u kolicima.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Ipak, kako se nije eksponirala u javnosti, nije poznato da li je ona postala mama i da li je trenutno u braku, kao ni čime se bavi proteklih godina.

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".