Миљана Кулић победила је смрт и коначно се пробудила из вештачке коме у којој су је лекари у Клиничком центру у Нишу држали због операције приликом које су јој одстанили пукнуту слезину.

Она се сада први пут огласила након драме и истакла да је веома љута на турске лекаре које сматра одговорним за своје стање и признала да је свесна да ју је корак делио до смрти.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/miljana_kulic_official

 

На питање како се сада осећа и да ли је свесна шта јој се догодило, Миљана каже:

- Нисам добро, психички сам веома лоше. Борила сам се, била сам на ивици живота и смрти. Страшно је шта су ми урадили, хтели су да им будем заштино лице за Балкан, а умало сам умрла- каже Кулићева и описује како сада изгледа њено тело:

- Имам ожиљак преко целог стомака. Трпим страшне болове, али се надам да ћу победити и да ће све бити добро. Дају ми лекове да се смирим и да ми болови буду мањи. И даље се сви плаше да се нешто не искмпликује. Имам трауме због свега, заспим па се будим у бунилу и сањам да ме поново воде на операцију- каже популарна ријалити учесница коју су турски лекари оптужили да је прекршила правило и конзумирала цигарете, што је забрањено након операције скраћивања желуца.

Фото: Принтскрин Инстаграм/marijakulic_mtaz

 

- Не могу да схватим да овакве компликације могу да се догоде због пушења. Позваћу Инди да се посаветујем с њом и да ми каже да ли је и она пушила кад се оперисала. Мама је стално уз мене, овде су доктори сјајни брину сви о мени, само да изађем из болнице да видим своје дете - закључила је Миљана.

Подсетимо, Миљана је оперисана 20. јула у Истанбулу, а након три дана се вратила у Србију када се осећала малаксало. Прошле суботе јој је нагло позлило и са боловима у стомаку јавила се у Ургентни центар у Нишу где су лекари открили да је дошло до пуцања слезине коју су јој одстранили.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".