Миљана Кулић хитно је примљена у суботу у Ургентни центар у Нишу с великим боловима у стомаку, када јој је констатовано пуцање слезине, што је наводно последица операције смањења желуца коју је имала у Турској, а борба за њен живот и даље траје.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Република

 

Извор са лица места испричао је шта се све дешава у Ургентном центру у Нишу и како се Миљанина породица држала од тренутка када је Кулићева хитно хоспитализована.

- Породица је довела Миљану у суботу у Клинички центар у Нишу. Сви су били избезумљени, а Микси се превијала од болова. Јаукала је да не може да издржи, понављала је: "Умрећу ти, мамице, не могу..." Марија је плакала, молила је докторе да помогну њеној ћерки. Жена није знала шта ју је снашло. Све време је нервозно шетала, док је Миљана била на прегледима и снимањима. Синиша је само немо стајао, видело се да је био у шоку, а строго су им обома забрањени стресови. Када су јој рекли да је Миљана лоше и да је њено стање генерално јако тешко, Марија је почела да плаче и да се тресе од шока. Преклињала је докторе да јој спасу ћерку. У једном тренутку јој је и позлило, морали су и због ње да интервенишу и да јој дају нешто за смирење. Одмах су одлучили да Миљану задрже у болници, ту ноћ су и одлучили да мора хитно да се оперише и да јој се одстрани слезина. Марија је захтевала да остане ту ноћ код ћерке и да јој се нађе, али доктори су били изричити да је то забрањено због короне. Како би се мало смирила, изашли су јој у сусрет и дали су им неколико минута да се виде и поздраве, а затим су им рекли да иду кући и да дођу ујутро, када ће имати нове информације. Некако су их послушали, а онда је Марија и објавила на Инстаграму да је Миљана задржана у болници - рекао је извор  "Курира" са лица места.

Фото: Инстаграм принтскрин/milijana_official

 

Подсетимо, Миљана је сада углавном успавана, али лекари у интензивној нези нишког клиничког центра је с времена на време буде, а она тада прво тражи да види мајку, а затим да добије кафу и цигарету.

- Миљана је тренутно стабилно, али је и даље у врло озбиљном стању. Она није животно угрожена, скинута је с респиратора, самостално дише уз минималну кисеоничку потпору. Углавном је седирана због квалитета дисања и несметаног давања терапије. А у тренуцима када попусте лекови за седирање и када се пробуди, прво што каже јесте: "Где ми је мајка, доведите је! И дајте ми кафу и цигару" - каже извор.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".