Лепа Брена је својевремено водила битку са вишком килограма, а у једном периоду имала је чак 17 килограма вишка. Међутим, успела је да их се реши за шест месеци.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Ујутру сам обично јела једно или два јајета. Гледала сам да то буду органска јаја. За ручак је обично била некаква посна супа без масноће и резанаца. У ствари то је била вода у којој се само барило поврће, а не кувало до бесвести, па да не добијете нити један витамин из целе приче. Ту је обавезно било и неко месо, које је било на грилу или је било кувано. За вечеру је то био комад рибе или меса, уз салату - рекла је својевремено Брена за "Блиц жену".

Временом, здрав начин исхране постао је свакодневни део Брениног живота и њена рутина.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Нездраве намирнице за мене су прошлост. Масни производи не долазе у обзир! Не једем ни торте ни колаче и много се боље осећам. Све што спремам кувам на води, без капи уља. Успела сам и Бобу да "навучем" на здраву храну. Сада се и њему то допада - рекла је раније певачица, поменувши и свог супруга Бобу Живојиновића.

Осим што је променила начин исхране, Брена је последњих година почела и редовно да тренира.

- Редовно тренирам, и то ми баш прија. Није ми толико битно како ћу изгледати колико да се добро осећам и будем полетна - истакла је певачица недавно.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Брена, иначе, од септембра поред певања почиње да се бави и новим послом, а у питању је приватни бизнис који се тиче лепоте и естетике. Иако још није желела да открива о чему се тачно ради, најавила је да је у питању нешто што ће обрадовати све даме.

- Током короне сам много размишљала о томе шта ћу ја то да радим ако не будем могла да певам. Тако да сам смислила неке послиће који ће бити везани за естетику и лепоту жене уопште, без обзира на њене године, без обзира на њене килограме. То је нешто што ће се појавити већ од септембра месеца - рекла је Брена пре неколико месеци.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".