Водитељка Јована Јеремић нашла се у центру медијске пажње, када је недавно добила претње од непознатог човека, који се позива на озлоглашеног Вељка Беливука, званог Веља Невоља.

Јовани је мушкарац претио због Маје Маринковић, након чега се огласила и старл та, али и Тамара Ђурић. Јованине комшије у Миријеву, у чији крај се недавно доселила, кажу да је бучна и воли пажњу, али им је драга.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Јована је цар! Драго ми је због ње што је добила медијску пажњу коју заслужује јер је много вредна. Помогла је доста људи и није заслужила да је једна Маја Маринковић прозива, а непознати човек прети. Није никоме од нас тражила савет, јака је она жена, али упркос тој ситуацији, не скида осмех са лица. Ништа не може да је поремети - започела је једна жена.

- Она јесте краљица драме, и доста тога она ради да би привукла пажњу, али није лош човек. И овде по комшилуку зна да драми, бучна је како би је чули сви. Воли да се људи окрену и да је препознају, али то је такав карактер. Виђам је често са ћерком и прича како сада има више времена за њу.

Фото: В. Данилов

 

 

- Њих две је дивно видети заједно како се шетају и играју. Јако је привржена мајка. Развод је није пољуљао, изгледа као да ју је само ојачао. Војислава виђамо понекад када дође по дете. Између њих двоје није остало зле крви, о томе нам је она отворено и причала.

Старији господин каже да не пропушта јутарњи програм викендом, и да му је Јована једном помогла када му је требала помоћ.

- Људи кажу да је помало луцкаста и јесте. Једном приликом сам се враћао из набавке и помогла ми је са кесама које само што нису пукле. Не воле је сви у комшилуку јер тако драми и виче када прича, али није лоша - закључио је пензионер.

Фото: АТА имагес

 

 

У оближњем парку екипа младића који Јовану виђају када вози ролере.

- Нижа је уживо него што сам мислио, али добро изгледа јер тренира. Виђамо је да вози ролере скоро стално. Читам о овом рату са старлетама. Није Јована цвећка али је за ове две маг. Гледа стално када се утегне у хеланке да ли је мушкарци одмеравају, али то је ваљда нормално. Разведена је па је слободна. Мислим да нема дечка иако се писало јер никада овде није долазио, а ми "блејимо" у околини стално - каже младић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".