Lepa Brena je svojevremeno vodila bitku sa viškom kilograma, a u jednom periodu imala je čak 17 kilograma viška. Međutim, uspela je da ih se reši za šest meseci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - rekla je svojevremeno Brena za "Blic ženu".

Vremenom, zdrav način ishrane postao je svakodnevni deo Breninog života i njena rutina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada - rekla je ranije pevačica, pomenuvši i svog supruga Bobu Živojinovića.

Osim što je promenila način ishrane, Brena je poslednjih godina počela i redovno da trenira.

- Redovno treniram, i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osećam i budem poletna - istakla je pevačica nedavno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Brena, inače, od septembra pored pevanja počinje da se bavi i novim poslom, a u pitanju je privatni biznis koji se tiče lepote i estetike. Iako još nije želela da otkriva o čemu se tačno radi, najavila je da je u pitanju nešto što će obradovati sve dame.

- Tokom korone sam mnogo razmišljala o tome šta ću ja to da radim ako ne budem mogla da pevam. Tako da sam smislila neke posliće koji će biti vezani za estetiku i lepotu žene uopšte, bez obzira na njene godine, bez obzira na njene kilograme. To je nešto što će se pojaviti već od septembra meseca - rekla je Brena pre nekoliko meseci.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena - koncerti

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".