Иако се глумом бави од малих ногу, шира јавност запазила је Татјану Кецман када се у филму „Дара из Јасеновца“ појавила у улози часне сестре.

Фото: Архива Новости

 

 

Њен лик утемељен је на историјској личности, управници логора Барти Пулхерији, озлоглашеној због свог односа према деци.

‒ Добити негативну улогу је дивно. Глумци воле да бране свој лик па сам пробала да нађем зрно човека у њој. Моја улога је мала. Имала сам у глави да и она живи у огромном страху јер је само смрт окружује, што је, наравно, не оправдава, изјавила је Татјана, која је у приватном животу атрактивна плавуша необично светлих очију.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tatjana kecman (@tkecman)

 

Пре него што је снимила „Дару из Јасеновца“ гледали смо је у серијама "Убице мог оца“, "Убице мог оца" и "Жигосани у рекету“. Са почетком пандемије одлучила је да направи паузу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tatjana kecman (@tkecman)

 

‒ Од када сам стала на позоришну сцену, 1990. године, моја најдужа пауза била је месец дана. На сцени сам била и за време бомбардовања, и током трудноћа, и када сам била у гипсу, и болесна, са здравственом легитимацијом у џепу костима за случај да ми позли и да морам у Хитну... Ето, сад не играм. Имам времена на претек, па се осећам као да живим нечији живот, туђи. Позајмила сам га и једва чекам да га вратим. Шалим се, наравно. Добар је овај живот, приватно сам испуњена и срећна, рекла је глумица за портал "Свет Аустралија".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тања Бошковић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".