Јаков, Симон и Лука Шарановић из Херцег Новог данас имају пет година и прави су слаткиши. Биља је уз заједничке фотографије са плаже у Јазу написала: "Само да видите моје три мале-велике љубавице", откривши да се са њима видела током породичног летовања у Црној Гори.

Фото: Принтскринин/Инстаграм/cekicbiljana

 

Родитељи дечака су остали у контакту са Биљаном и њеном породицом и, како кажу, сваки сусрет их подсети на моменте када су снимали овај потресан филм. Јаков, Симон и Лука су у време снимања имали непуне две године, али били су више него одлични глумци.

Малишани су се смењивали на сету и нико није могао да претпостави да Дариног млађег брата не игра једна, већ три бебе. Највише сцена, додуше, изнео је Лука, са којим се Биља посебно и сликала, поставивши коментар "после три године".

Дечаци још нису погледали филм о страдању Срба од усташке руке и голготи кроз коју су прошли у концентрационим логорима током Другог светског рата, јер њихова мајка каже да су још мали да би схватили ту тежину. Ипак, често им показује фотографије са снимања.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Живописне фотке са снимања филма ''Муње'', као и са концертних промоција

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".