- Када сам смањио унос угљених хидрата, а повећао сексуалне активности до максимума, смршао сам скоро 20 килограма - каже Кристијан, који је пре ових промена имао 138 килограма.

 

- Кристина и ја смо били растрзани због обавеза, ишли смо од града до града, па смо јели где смо стигли - по ресторанима, тавернама... Нисам ишао на спавање, нисам јео на време, уносио брзу храну, па сам се баш угојио. Када сам се једног да на погледао у огледало, схватио сам да морам да променим навике из корена - прича Голубовић и додаје да је тада решио да окрене нови лист.

- Кориговао сам исхрану, престао да једем слаткише и да пијем газирано и што је најбитније, имам секс по 10-20 пута на дан. Активан сам по пет-шест сати дневно у кревету и резултати су ту. Зато сада, када један дан прескочим секс, буквално кризирам.

 

Голубовић истиче да је поред физичке активности важно и како се комбинује храна:

Месо једем искључиво са салатом. Никако не уз кромпир или рижото. Тако се не гојим, а унесем протеине који су ми потребни. Такође је битна и мера, не треба се преједати. Када је најслађе, поједем још само један залогај и ту станем. Уколико сам још гладан, за пола сата-сат поједем десетак бадема, лешника или индијских ораха и буде ми супер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".