Њихов сукоб ће, по свему судећи, добити судски епилог, а Кристијан је испрчао да је данас ишао да да изјаву поводом Лазићевих пријава за угрожавање сигурности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Онај Лазић, транзистор из Беча, је поднео пријаву против мене... Он прети, прети, прети мени исто, као да ће да ме бије ја сам врећа го*ана, ово-оно и онда брже боље оде у полицију пријави ме за угрожавање сигурности. А како, не знам, 1000 километара, Беч-Београд ... Лаје оданде, слабо лавеж долази до мене, и онда када ја само мало јаче одлајем. онда он оде у полицију и пријави ме. Не знам како некоме угрожавам сигурност на хиљаду километара, то још није научно доказано. Рекао сам да не знам ко му мрда кавез тамо далеко, он је тамо далеко, ја сам овде далеко где цвета лимун жут, такву сам дао изјаву - у свом стилу објаснио је Кристијан.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga3 (@zadruga_3_pink)

 

Он се уразговору са Пандом и Кендијем осврнуо и на прозивке Александра Богуновића Зверке, актуелног учесника "Задруге 5", неколико дана уочи у ријалити. Иако је Зверка причао да се њих двојица познају из затвора, Кристијан тврди да га у животу није видео.

 

 

- Ријалити лајавци, као овај сад Богуновић, како се зове, нисам га видео никад у животу, ја га прозвао Фран Пујас из Лесковца, у покушају... Као, истетовирао лице... - изјавио је Кристијан.