- Kada sam smanjio unos ugljenih hidrata, a povećao seksualne aktivnosti do maksimuma, smršao sam skoro 20 kilograma - kaže Kristijan, koji je pre ovih promena imao 138 kilograma.

 

- Kristina i ja smo bili rastrzani zbog obaveza, išli smo od grada do grada, pa smo jeli gde smo stigli - po restoranima, tavernama... Nisam išao na spavanje, nisam jeo na vreme, unosio brzu hranu, pa sam se baš ugojio. Kada sam se jednog da na pogledao u ogledalo, shvatio sam da moram da promenim navike iz korena - priča Golubović i dodaje da je tada rešio da okrene novi list.

- Korigovao sam ishranu, prestao da jedem slatkiše i da pijem gazirano i što je najbitnije, imam seks po 10-20 puta na dan. Aktivan sam po pet-šest sati dnevno u krevetu i rezultati su tu. Zato sada, kada jedan dan preskočim seks, bukvalno kriziram.

 

Golubović ističe da je pored fizičke aktivnosti važno i kako se kombinuje hrana:

Meso jedem isključivo sa salatom. Nikako ne uz krompir ili rižoto. Tako se ne gojim, a unesem proteine koji su mi potrebni. Takođe je bitna i mera, ne treba se prejedati. Kada je najslađe, pojedem još samo jedan zalogaj i tu stanem. Ukoliko sam još gladan, za pola sata-sat pojedem desetak badema, lešnika ili indijskih oraha i bude mi super.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".