Сер Алекс Фергусон (80) се вратио у Манчестер јунајтед! Наравно, он никад није ни одлазио из клуба који је подигао на светски трон, али сада је у клупске просторије дошао на позив извршног директор Ричарда Арниолда, који га је позвао да затражи савет.

Арнолд је формирао клупско тело у које је довео и легендарног функционера "црвених ђавола" Дејвида Гила, некадашњег капитена Јунајтеда Брајана Робсона и актуелног директора Џона Муртока, да би се са њима консултовао.

Фото: Танјуг/АП

 

- На тај начин, Фергусон ће имати већи утицај на Олд Трафорду него у било ком тренутку од свог одласка са места менаџера првог тима, у лето 2013. године - објавио је Дејли Мејл.

Фергусон је позитивно реаговао на идеју да поново има утицај у клубу, након што је спорадично позиван и питан за мишљења, и то претежно у време када је менаџер био његов ђак Оле Гунар Солскјер.

Шкотски стручњак је апсолутно спреман за ту улогу, јер се потпуно опоравио од озбиљног здравственог проблема 2018, када је морао да буде и подвргнут захвату на мозгу.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".