Ser Aleks Ferguson (80) se vratio u Mančester junajted! Naravno, on nikad nije ni odlazio iz kluba koji je podigao na svetski tron, ali sada je u klupske prostorije došao na poziv izvršnog direktor Ričarda Arniolda, koji ga je pozvao da zatraži savet.

Arnold je formirao klupsko telo u koje je doveo i legendarnog funkcionera "crvenih đavola" Dejvida Gila, nekadašnjeg kapitena Junajteda Brajana Robsona i aktuelnog direktora DŽona Murtoka, da bi se sa njima konsultovao.

Foto: Tanjug/AP

 

- Na taj način, Ferguson će imati veći uticaj na Old Trafordu nego u bilo kom trenutku od svog odlaska sa mesta menadžera prvog tima, u leto 2013. godine - objavio je Dejli Mejl.

Ferguson je pozitivno reagovao na ideju da ponovo ima uticaj u klubu, nakon što je sporadično pozivan i pitan za mišljenja, i to pretežno u vreme kada je menadžer bio njegov đak Ole Gunar Solskjer.

Škotski stručnjak je apsolutno spreman za tu ulogu, jer se potpuno oporavio od ozbiljnog zdravstvenog problema 2018, kada je morao da bude i podvrgnut zahvatu na mozgu.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".