Иако је било бројних спекулација, будућност једног од најбољих фубалера света Кристијана Роналда још увек није позната. Нови тренер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг у више наврата истицао је да рачуна на Португалца, међутим чини се да се Роналду не остаје на Олд трафорду.

Главни проблем је што клуб из Манчестера не игра Лигу шампиона, што представља огроман проблем за овог фудбалера. Португалац из приватних разлога није отишао са Манчестер јунајтедом на турнеју по Азији и Аустралији. 

Португалски фудбалер се током овог лета повезивао са бројним клубовима, међу којима су Челси, Бајерн, ПСЖ и Реал Мадридом. Корак даље у овим нагађањима отишао је бивши италијански фубалер Анђело ди Ливио који је тврдио недавно да је Рим следећа станица једног од најбољих фудбалера свих времена. 

Фото: Н. Параушић

 

Ди Ливио је истицао да је то готова ствар и да ће Роналдо појачати Рому. Он је отишао корак даље и рекао је да ће његово представљање бити симболично и да ће се 7. јула. Више о томе можете прочитати на овом линку

Ипак, сада видимо да то није било тачно, а нагађања о томе где Роналдо наставља каријере се само настављају. 

У последње време светски медији брује да ће Роналдо забити нож у леђа Реал Мадрида и да ће прећи у редове градског ривала, у мадридски Атлетико. 

Лондонски "Тајмс" писао је да челници овог клуба планирају да ангажују фудбалера Манчестер јунајтеда, али прво морају да продају француског нападача Антоана Гризмана, Алвара Морату или неког другог фудбалера, који има високу плату.

Фото: Танјуг/АП

 

Атлетико је откупио уговор Гризмана од Барселоне. "Јорганџије" су нудиле француског фудбалера бројним клубовима, али они нису показали никакво интересовање за Гризмана.

Да ово нису само нагађања, може показати и Инстаграм профил његове супруге. Наиме, Георгина Родригез је недавно на овој друштвеној мрежи почела да прати Карлу Переиру, супругу тренера Атлетико Мадрида Дијега Симеонеа. 

 

 

Фото: Инстаграм принтскрин/georginagio

 

Како прелепа Роналдова жена изгледа само три месеца после порођаја можете видети на овом линку

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".