Фудбалери Борца из Бањалуке нису започели сезону како су се надали, па је након испадања из Европе од Б36 Торшавна и ремијем са Слогом из Добоја у првенству Ненад Лалатовић понудио оставку на месту тренера.

Међутим, она није прихваћена.

- Откад сам дошао у Борац, има превише удара. Ја те ударе нисам заслужио. Али схватио сам да овде човек мора да се бори, као и у Србији. У Србији сам на то навикао, а овде сам био у шоку, мислио сам да је другачије. Овде је можда још и теже. Али сада видим одакле ветар дува. Они што су око клуба, глуме нам пријатеље. Они су једва дочекали да поднесем оставку. Ја сам насео, учинио сам то, али хвала Управи која ми је пружила поверење - рекао је темпераментни стручњак у разговору за "АТВ".

Фото: Профимедиа

 

Наставио је у истом ритму.

- Да сам изашао на конференцију и да то нисам урадио, ја бих се убио. Згадио бих се сам себи. То сам урадио зато што сам имао обавезу према навијачима, према Бањалуци, према Републици Српској. Нисам испунио оно што се очекивало од мене. Нећете променити 25 играча, промените Ненада Лалатовића. Ја ћу отићи, наћи ћу где да радим, то је најмањи проблем. Ја сада да раскинем уговор, сутра бих имао где да потпишем нови - закључио је Лалатовић.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".