Бојана и Анастасија су наводно месецима покушавале да прикрију своје неспоразуме.

Фото: Јутјуб принскрин/ RTV Pink Official

 

- Након разговора са мајком, Мирко је очитао лекцију Бојани и Анастасији. Рекао им је да није у реду да се свађају око глупости, да су породица и да треба да се поштују и подржавају. Натерао их је да се запитају и како се Богдана осећала због њихове свађе. Девојка је буквално била између две ватре. Одмах су схватиле да је у праву и да је време да спусте лопту! Анастасија их је онда позвала на журку поводом рођендана, они суд дошли и сви су од тада срећни, нарочито мама Гоца - каже извор, а певачица то потврђује и каже да је све у реду.

Фото: АТА имагес

 

- Ма све је у најбољем реду. Мирко и Бојана су супер, наравно да иду код Ражнатовића. Они су другари пре свега, а онда и породица. Покушавали су да их посвађају, али они се слажу и воле. Понекад оду заједно на неколико дана негде да се мало одморе. Знам да би неки зли језици волели да ништа не ваља, али сви супер функционишемо и нема разлога да се причају глупости - каже Гоца, а на питање да ли је упознала Цециног новог зета Немању Гудеља, мало се брецнула.

Фото: АТА имагес

 

- Не коментаришем туђе зетове, не интересује ме. Не питам ко је какав и шта је, свако има право на свој избор. Ако је свима њима лепо, и нама је супер. Ја бих волела да Анастасија буде срећна и задовољна, све што желим својој деци желим и њој. Мислим да је љубав најважнија и ако ти срце ради, све је добро. Гудељ је добар момак, добро дете, квалитетан и успешан - рекла је Божиновска.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".