Певачица Марина Висковић проговорила је о томе што је често пореде са Анастасијом Ражнатовић, као и о причама да наводно има везе са ожењеним бизнисменом.

Марина ових дана је у жижи јавности како због новог сингла, тако и због спорне изјаве да јој је потребно 3.000 евра да преживи месец, као и због спекулација о њеном љубавном животу.

Певачицу на друштвеним мрежама пореде са Цецом и Анастасијом Ражнатовић, а она је сада открила како гледа на то.

- Па то је феноменално. Доста ме пореде са Анастасијом, чак ме и помешају с њом. Анастасија је лепа девојка, Цеца ми је омиљена, немам ништа против - поручила је Марина, па открила да ли је стварно носила Анастасијину слику код пластичног хирурга.

- Не. То ми је смешно - изјавила је она.

Марину спајају и са бројним мушкарцима, помиње се генерал, као и ожењени бизнисмен који јој је наводно купио кола...

- Ништа од тога није истина, па не може ни да ме погоди. Врло сам стриктна јер сматрам да је интима моја ствар и не треба публику да навикавам на те ствари, јер ми је, прво, некултурно да се експонирам са својим партнером, није саставни део мог посла - рекла је Виковићева за Курир и истакла да никада није издржавала момка, а затим открила који је најскупљи поклон добила од дечка:

- Накит и сат.

Певачица је изазвала и лавину коментара када је у једној емисији изјавила да јој је потребно 3.000 евра за месечне трошкове, а сада је појаснила шта је под тиме мислила.

- То је Огњен Амиџић дао пример и затекао ме је. Ја сам у животу знала да преживим месец са мало пара, а знала сам и да преживим са доста новца. У емисији сам хтела да кажем да немам увид у финансије, јер нисам неко ко прати колико троши. Никада не знам колико пара имам. Исто се понашам и када у новчанику имам 5.000 евра и 200 динара. Што се тиче тих 3.000, ја сам у обзир узела и улагање у каријеру. Мене свако појављивање кошта. Скупље је од неког другог посла -  објаснила је Марина.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".