Након 27 година ћутања Сцетлана цеца Ражнатовић открила је да ли ју је покојни супруг Жељко Ражнатовић Аркан затварао у кућу и бранио јој да пева кад се удала за њега.

Фото: АТА имагес

 

- Када сам се удала за Жељка, сви су причали о мени: "Закључаће је и обући је од главе до пете као булу." Ма, то је глупост! Он ми је био највећа подршка, уживао је да гради каријеру жени коју воли. Увек ми је говорио да не смем да оставим посао. А ја сам упала у неко лудило, хтела сам да оставим каријеру и да будем само жена и мајка. Питао ме је јесам ли полудела! Рекао је да сам рођена за сцену и да ми не мисли добро свако ко би ме подржао у томе да оставим каријеру. Од њега сам научила да никад никоме не дозволим да ме присили да бирам између приватног и пословног живота - прича Цеца и додаје да јој је покојни супруг још на почетку брака предвидео да ће напунити "Маракану":
- Рекао ми је да је следећи корак концерт на "Маракани". Све је унапред видео, позитивно је утицао на мене и изградио ме. Захвална сам му на томе. То може само неко ко ме безусловно воли!

Цеца је открила и  да унук Жељко највише воли да слуша песме њене колегинице Лепе Брене.

Фото: Инстаграм принтскрин/cecaraznatovic

 

- Послала сам Брени поруку да мој унук Жељко слуша и пева њену песму "Миле воли диско". Одговорила ми је да је пресладак и да зна дете шта ваља!

Аркан је убијен 2000. године, а Цеца је тада постала и мајка и отац њиховом сину Вељку и ћерки Анастасији. Певачицу су доводили у вези са неким мушкарцима, али је она јавно признала само љубав са Богданом Срејовићем. После раскида са њим почетком године, није тражила новог момка.

Фото: Архива Новости

 

- Имала сам дуге периоде самоће и скоцкала сам живот како мени прија. Живим како хоћу и није ми потребан мушкарац да бих била срећна. Уосталом, не треба ми партнер да бих имала финансијски ослонац, ја то могу све сама. Желим мир, не треба ми лудило, не ложим се на то! Понекад кажем себи: "Боже, хвала ти што могу овако да живим и да имам апсолутну слободу" - прича Цеца.

Фото: АТА имагес

 

Фолк звезда ни после 34 године каријере не планира да се повуче. Прексиноћ је одржала спектакуларан наступ у дискотеци "Топ хил" у Будви и полако спрема песме за нови албум, али има један проблем...

- Марина Туцаковић ме је знала у душу, волела бих да опет нађем такву сарадницу. Не желим сама да пишем песме, мада сам написала "Пустите ме да га видим" и другу строфу "Опроштајне вечере". Али ако постоје људи који савршено пишу песме, што бих им се мешала! Гледам излете певача, потписују се и као текстописци и аранжери. То је као лесковачка мућкалица! Ја сам за то да се плати особа која је у томе најбоља, а ја ћу само да певам и изнесем емоцију - завршава причу фолк дива.

Фото: Теодора Ћирић

 

Цеца је недавно за Информер открила да су јој Американци понудили да о њој сниме филм и серију, али их је одбила. Али ако икад "падне договор", Цеца је већ изабрала главну глумицу.

- Ако се некад сними филм о мени, волела бих да ме глуми Анастасија, јер ме она најбоље познаје. То заправо не може да буде само филм, већ би морала да буде озбиљна серија - о мојим почецима, о упознавању са Жељком, па после шта се све дешавало... Ма била би то серија у више сезона.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".