Коментаришући са водитељком мужеве познатих личности у Србији, Јеремићева је истакла да је Цеца имала најмоћнијег мужа од свих.

- Цеца је имала најбољег мужа од свих. Могу само да јој завиде сви. Хиљаду пута сам је бранила. Не треба људи да јој завиде, него да јој кажу свака част. Цеца је моћна жена и зато је била удата за најмоћнијег мушкарца тог времена. Аркан није женио курвицу малу која га је јурила, старлетицу која га је јурила због пара већ Цецу Ражнатовић која је име, презиме и марка. Сваки мушкарац као што је Аркан изабраће жену са именом и презименом као што је Цеца. Цеци није био потребан Аркан, имала је лове колико јој треба - рекла је Јеремићева.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Јована је истакла да Ражнатовићеву обожава, а потом заинтригирала гледаоце изјавом да ће можда снимити дует са Цецом, а можда и са Анастасијом.

Фото: АТА имагес

 

- Аркан је њу средио, ту нема приче. Дао јој је на стилу, она је била лепа жена али имала је мешавине укуса и неукуса. Са Арканом је мени она постала прелепа. Ја Цецу обожавам и волим њене песме. Можда Цеца и ја снимимо дует, или Анастасија и ја - изјавила је Јеремићева.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".