Вељко Ражнатовић и Богдана Родић 2019. године у Храму Светог Саве изговорили су судбоносно "да", а овај свечани догађај преносили су сви медији.

Фото: АТА имагес

 

На стотине званица уприличило је овај догађај, а сваки детаљ је био посебно испланиран. Сви су тада били посебно одушевљени Богданиним изгледом и венчаницама, нарочито јер је прва коју је носила била венчаница у којој се Цеца удала.

Сада је на једном од сајтова који се баве продајом ствари, осванула  позивница за Богданину и Вељкову свадбу.

Продавац је напоменуо да је позивница у одличном стању и некоришћена, док је њена цена симболичних 88 динара. У опису фотографије објаснио је зашто је позивница тако посебна.

Фото: Принтскрин/Лимундо

 

- Наиме, позивнице које су добили сватови изгледају веома гламурозно и све је у златним детаљима. Оно што је посебно привукло пажњу јесте посебан мотив који носи велику поруку, а у питању је Дрво живота, које се иначе налази и на огради куће, за коју се шушка да је Ражнатовић добио у мираз. Управо је ово “магично” дрво одувек важило за прву асоцијацију на савршену и нераскидиву унију земље и неба и везаности појединца за породицу. Синоним је за снагу, моћ, мудрост, част, виталност, стабилност. У њему видимо директну везу са оним наслеђеним са коренима и породицом - то представља корен, док стабло носи поруку да добијамо дозволу да сами потражимо своје место под сунцем - пише у опису фотографија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".