Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić 2019. godine u Hramu Svetog Save izgovorili su sudbonosno "da", a ovaj svečani događaj prenosili su svi mediji.

Foto: ATA images

 

Na stotine zvanica upriličilo je ovaj događaj, a svaki detalj je bio posebno isplaniran. Svi su tada bili posebno oduševljeni Bogdaninim izgledom i venčanicama, naročito jer je prva koju je nosila bila venčanica u kojoj se Ceca udala.

Sada je na jednom od sajtova koji se bave prodajom stvari, osvanula  pozivnica za Bogdaninu i Veljkovu svadbu.

Prodavac je napomenuo da je pozivnica u odličnom stanju i nekorišćena, dok je njena cena simboličnih 88 dinara. U opisu fotografije objasnio je zašto je pozivnica tako posebna.

Foto: Printskrin/Limundo

 

- Naime, pozivnice koje su dobili svatovi izgledaju veoma glamurozno i sve je u zlatnim detaljima. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poseban motiv koji nosi veliku poruku, a u pitanju je Drvo života, koje se inače nalazi i na ogradi kuće, za koju se šuška da je Ražnatović dobio u miraz. Upravo je ovo “magično” drvo oduvek važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju zemlje i neba i vezanosti pojedinca za porodicu. Sinonim je za snagu, moć, mudrost, čast, vitalnost, stabilnost. U njemu vidimo direktnu vezu sa onim nasleđenim sa korenima i porodicom - to predstavlja koren, dok stablo nosi poruku da dobijamo dozvolu da sami potražimo svoje mesto pod suncem - piše u opisu fotografija.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".