Певачица Александра Пријовић достигла је вртоглаву популарност, а њене песме омиљене су посебно међу млађом популацијом. Овог лета избацила је нови албум, песме су већ постале прави хитови, а из дана у дан Прија своју публику обрадује и новим спотовима.


Спот за песму „Марш“ који се недавно нашао на музичким платформама покренуо је сијасет коментара и сви су у чуду колико Александра Пријовић и Цеца Ражнатовић личе.

Песма је брзог ритма са специфичим мелосом, док је спот право мало ремек дело које подсећа на кадрове из филмских ремек дела. Радња спота одиграва се у кафанском диму док Александра глуми певачицу на свадбеном весељу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Aleksandra Prijovic

 

Док заводљиво игра између кафанских столова, одевена у црвену шљокичасту хаљину са дубоким деколтеом и откривеним стомаком многе је подсетила на Цецу Ражнатовић и њену улогу Коштане у филму „Нечиста крв“.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Стори

 

Позитивни коменари само се нижу и песма ће несумњиво постати мега хит, а како Прија реагује на поређења и наводе да је управо она наследница фолк звезде, открила је једном приликом:

- Свако би волео да има неки свој печат, увек ми прија када ме пореде са њом. Волим је и поштујем, наравно да бих волела!

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Стори

 

Да ли ће се Цеци ова сличност допасти и какве ће њене реакције на Пријин успех бити, остаје да видимо. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".