Војин Ражнатовић, син Жељка Ражнатовића Аркана из првог брака са Наталијом Мартиновић активан је на друштвеним мрежама, а његов брат близанац Никола није често виђен у јавности.

Војин је једном приликом на Инстаграму објавио њихову заједничку фотографију. Наиме, Аркановим синовима тада је био рођендан, а Никола је одлучио изненадио брата.

 

 

"А видите ко се појавио да прославимо рођендан заједно", написао је Војин уз фотографију њих двојице тада.

Последњи пут виђен је на помену свог оца 2015. године. Студије је завршио у Америци, а иначе појавио се и у споту "Неваљала" Светлане Цеце Разнатовић.

Фото. Принтскрин Јутјуб/ Светлана Цеца Разнатовиц

 

 

Војин и његов брат близанац Никола су студирали глуму и радили по клубовима у Лос Анђелесу, Лас Вегасу и Палм Спрингсу. Војин се после завршеног факултета запослио у фирми ланца хотела и казина чији је власник деда чувене богаташице Парис Хилтон.

- Никола је годинама живео у Лос Анђелесу са мајком Наталијом, Аркановом првом женом, братом близанцем Војином и сестрама Машом и Миленом. Сви су тамо завршили факултете и ретко су долазили у Србију -  каже за Објектив обавештен извор.

У међувремену, Никола је почео да се забавља са Каћом Сикимић, која је млађа од њега десетак година, а у априлу 2019. су добили и ћеркицу.

- Никола живи са супругом и ћеркицом у њеном стану на Врачару, а недалеко одатле има свој стан који му је остао од баке Славке, Арканове мајке. Ради за једну америчку компанију и добро зарађује. Међутим, он не жели да се зна да је у Србији, па максимално избегава медије – наводи саговорник за поменути медиј.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".