Међутим, чини се да јој муж осим пословног контролише и приватни живот, о чему сведочи и жучна расправа супружника која се одиграла испред зграде у којој живе, пише "Ало".

Док су чекали такси, Вики и Ташке ушли су у жесток окршај, а како каже извор с лица места, до расправе брачног пара је дошло због певачициног смелог стајлинга.

- С Ташкетом и Вики сам дуго комшија, увек су културни кад виде суседе, али деси им се и да се споречкају у јавности - рекао је извор, па открио разлог последњег сукоба.

Фото: О. Радошевић

 

- Ташке је јако ауторитативан, замерио је Вики што је обукла отворену кошуљу која, по његовом мишљењу, показује превише. Држао јој је предавање испред зграде, викао је да мора да се зна како се облачи једна жена и да не може да верује да је то себи допустила. „Не може да се носи таква кошуља, јел’ ти то јасно?“, викнуо је у једном тренутку, а Вики је само немо гледала у супруга који је беснео - препричавао је разговор извор који је желео да остане анониман.

- Неко време су се расправљали, он јој је говорио која одећа је пристојна за жену њених година, а потом јој је нагласио да је то последњи пут да је у провокативној гардероби кренула с њим негде. Вики је све време ћутала, није желела да се супротставља инзервираном супругу, а након неколико минута њихово такси возило је стигло на адресу и они су отишли у непознатом правцу - закључио је извор.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".