Тема једног од ретких интервјуа овогодишње представнице Србије на Евросонгу био је и први дечко Ане Ђурић Констракте.


Певачица је, наиме, кроз причу о периоду одрастања и школовања открила да је била узорно дете, које је одрастало крај баке у новобеоградским блоковима.

Фото: Профимедиа

 

Да је упркос томе што су родитељи пуно радили и нису имали времена у потпуности да јој се посвете била одличан ђак, надасве добар математичар, који није пропуштао нити једно такмичење.

Мали преокрет у том погледу, рекла је, да се догодио пред крај основне школе када се делимично посветила и неким другим садржајима осим школским активностима, а колико је у том периоду и пар година касније била посебна сведочи чињеница да није била заљубљиве природе, те да је прве лептириће у стомаку због неког мушкарца осетила тек на факултету.

- Истина је, првог озбиљног дечка имала сам на студијама - потврдила је са осмехом на лицу ауторка хита "In Corpore Sano", која више од деценију ужива у складном браку са колегом Миланом Ђурићем, са којим има двоје деце Николу и Лену.

Фото: Профимедиа

 

Своју децу она васпитава по узору на родитеље и баку и каже да када су они у питању има само једну бригу.

- Бринем да нестане комуникација да се не деси да ја нисам више адреса на коју се они обраћају ако их нешто мучи, врло ми је стало да не изгубе тај осећај да ми приђу - истакла је певачица која са наследницима све дели, стога верујемо да је и први дечко Ане Ђурић Констракте био у неком периоду тема разговора маме и њених радозналих наследника, који су сада у осетљивом периоду.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Констракта током такмичења - Беовизија и Евровизија

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".