Međutim, čini se da joj muž osim poslovnog kontroliše i privatni život, o čemu svedoči i žučna rasprava supružnika koja se odigrala ispred zgrade u kojoj žive, piše "Alo".

Dok su čekali taksi, Viki i Taške ušli su u žestok okršaj, a kako kaže izvor s lica mesta, do rasprave bračnog para je došlo zbog pevačicinog smelog stajlinga.

- S Tašketom i Viki sam dugo komšija, uvek su kulturni kad vide susede, ali desi im se i da se sporečkaju u javnosti - rekao je izvor, pa otkrio razlog poslednjeg sukoba.

Foto: O. Radošević

 

- Taške je jako autoritativan, zamerio je Viki što je obukla otvorenu košulju koja, po njegovom mišljenju, pokazuje previše. Držao joj je predavanje ispred zgrade, vikao je da mora da se zna kako se oblači jedna žena i da ne može da veruje da je to sebi dopustila. „Ne može da se nosi takva košulja, jel’ ti to jasno?“, viknuo je u jednom trenutku, a Viki je samo nemo gledala u supruga koji je besneo - prepričavao je razgovor izvor koji je želeo da ostane anoniman.

- Neko vreme su se raspravljali, on joj je govorio koja odeća je pristojna za ženu njenih godina, a potom joj je naglasio da je to poslednji put da je u provokativnoj garderobi krenula s njim negde. Viki je sve vreme ćutala, nije želela da se suprotstavlja inzerviranom suprugu, a nakon nekoliko minuta njihovo taksi vozilo je stiglo na adresu i oni su otišli u nepoznatom pravcu - zaključio je izvor.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Jasna Milenković Jami

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".