Српска тенисерка Ана Ивановић (34), некадашњи светски број један, пре шест година рекла је "да" немачком фудбалеру Бастијану Швајнштајгеру (37).


Њихово романтично венчање у Венецији привукло је пажњу целог света, а медији су се, док су писали о великој љубави спортског пара, често освртали на лепотицу с којом је Швајнштајгер био док није упознао прелепу Српкињу.

Фото: Профимедиа

 

 


Бастијан и наша тенисерка први пут су заједно виђени у септембру 2014. године , када су фотографисани у Њујорку током шетње. Пар се тада држао за руке и изгледао заљубљено до ушију, а у светској штампи је њихова веза била вест број један

Пар се након двогодишње везе 12. јула 2016. заклео на вечну љубав у Италији, а убрзо након тога проширили су породицу - у марту 2018. добили су првог сина Луку, а 2019. пожелели су добродошлицу другом сину ком су дали име Леон.

Пре него што су се родиле емоције између Швајнштајгера и Ивановићеве, познато је да је Немац годинама био у вези с немачком манекенком Саром Бранднер.

 

 

Њих двоје су се упознали 2007. године у Минхену, а затим срели на одмору на Ибици, после чега су започели романсу.

Они су били златни пар немачке јавне сцене, папараци и новинари су их пратили на сваком кораку и сви су чекали тренутак када ће фудбалер запросити плавокосу лепотицу. Међутим, они су се 2014. растали и преко ноћи се прочуло да је Бастијан у вези са Аном Ивановић, што се његовим и Сариним фановима у Немачкој није допало.

 

 

Тамошња јавност навијала је да се пар помири и да његова љубав са Српкињом буде кратког даха, али су тенисерка и он били све заљубљенији и убрзо су сви престали да помињу његову љубав с Немицом.

Прошле године, манекенку су у једном интервјуу питали да ли се и даље чује с бившим дечком, а она је одговорила да више нису у контакту:


— Наравно, с времена на време бисте добили нешто, али то је било одавно. Више нема везаности. То је затворено поглавље.

Како је тада истакла, она није у љубавној вези, али јој то не смета.


— Не, али све је у реду, добро сам, јако добро — поручила је Сара.

(Глоссy)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".