Srpska teniserka Ana Ivanović (34), nekadašnji svetski broj jedan, pre šest godina rekla je "da" nemačkom fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru (37).


NJihovo romantično venčanje u Veneciji privuklo je pažnju celog sveta, a mediji su se, dok su pisali o velikoj ljubavi sportskog para, često osvrtali na lepoticu s kojom je Švajnštajger bio dok nije upoznao prelepu Srpkinju.

Foto: Profimedia

 

 


Bastijan i naša teniserka prvi put su zajedno viđeni u septembru 2014. godine , kada su fotografisani u NJujorku tokom šetnje. Par se tada držao za ruke i izgledao zaljubljeno do ušiju, a u svetskoj štampi je njihova veza bila vest broj jedan

Par se nakon dvogodišnje veze 12. jula 2016. zakleo na večnu ljubav u Italiji, a ubrzo nakon toga proširili su porodicu - u martu 2018. dobili su prvog sina Luku, a 2019. poželeli su dobrodošlicu drugom sinu kom su dali ime Leon.

Pre nego što su se rodile emocije između Švajnštajgera i Ivanovićeve, poznato je da je Nemac godinama bio u vezi s nemačkom manekenkom Sarom Brandner.

 

 

NJih dvoje su se upoznali 2007. godine u Minhenu, a zatim sreli na odmoru na Ibici, posle čega su započeli romansu.

Oni su bili zlatni par nemačke javne scene, paparaci i novinari su ih pratili na svakom koraku i svi su čekali trenutak kada će fudbaler zaprositi plavokosu lepoticu. Međutim, oni su se 2014. rastali i preko noći se pročulo da je Bastijan u vezi sa Anom Ivanović, što se njegovim i Sarinim fanovima u Nemačkoj nije dopalo.

 

 

Tamošnja javnost navijala je da se par pomiri i da njegova ljubav sa Srpkinjom bude kratkog daha, ali su teniserka i on bili sve zaljubljeniji i ubrzo su svi prestali da pominju njegovu ljubav s Nemicom.

Prošle godine, manekenku su u jednom intervjuu pitali da li se i dalje čuje s bivšim dečkom, a ona je odgovorila da više nisu u kontaktu:


— Naravno, s vremena na vreme biste dobili nešto, ali to je bilo odavno. Više nema vezanosti. To je zatvoreno poglavlje.

Kako je tada istakla, ona nije u ljubavnoj vezi, ali joj to ne smeta.


— Ne, ali sve je u redu, dobro sam, jako dobro — poručila je Sara.

(Glossy)

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Ane Ivanović

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".