Сукоб Ане Ивановић и Новака Ђоковића већ годинама је тема домаћих медија. Наиме, некада најбољи пријатељи одавно су свој однос свели на минимум, а шта се међу њима заправо догодило, све време је тема шушкања и претпоставки, док се њих двоје тим поводом никада нису јавно огласили.

Подсетимо Ана Ивановић није присуствовала венчању Новака Ђоковића и Јелене Ђоковић, док се такође ни сам Новак није појавио када је тенисерка изговорила судбоносно "да" Бастијану Швајнштајгеру.

Ана је на Вимблдону са својим мужем и слике са турнира поделила је на друштвеној мрежи Инстаграм. Међутим, она се није појавила на мечу свог пријатеља Новака Ђоковића.

 

 

Ана је међутим о Новаку говорила све најлепеше:

‒ Заједно смо одрасли у Србији, отприлике у исто време почели смо да тренирамо тенис. Имали смо десетак година и наступали на малим турнирима у нашој земљи... Касније смо постали врло блиски пријатељи. С годинама он је имао свој пут, а ја свој. Оно што је Новак постигао заиста је невероватно. Време је на његовој страни и сигурна сам да би могао да заврши каријеру са највише освојених грен слем титула, рекла је Ана у интервјуу за "Еуроспорт".

- Он је икона у Србији, сјајна особа. Веома је харизматичан, задивљујуће је како успева да остане миран и прибран током меча. У тешким и одлучујућим моментима у стању је да одигра најбоље, то је заиста нешто посебно, говорила је пре само неколико месеци, да би овим поступком запитала многе шта се заправо десило.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".