Певачица је награђена наградом за животно дело што ју је изузетно обрадовало. Воли да подсети јавност да је она певачица а не ријалити учесница.  

- Добила сам ову награду заслужено, ма колико да то звучи препотентно. Могу да певам, да свирам бубњеве, да водим угоститељски објекат, могу и да идем у ријалити да се дружим са марсовцима, али ја сам певач народне музике који иза себе има многобројна музичка признања и може себи да допусти да се бави чиме год пожели - била је искрена певачица, којој недостаје период када је градила каријеру.  

Фото: АТА имагес

 

На наступу у Врњачкој Бањи је певачица направила шоу тако што је ''улетела'' међу публику и попела се на столицу да заједно са њима пева своје највеће хитове. 

Публика је била у трансу када је њеног поступка. Пре тога је Зорица објаснила како замишља своје наступе: 

- Развукла бих бели шатор и путовала по Србији. И свуда само бели шатор. На пример, ево може код мене у Јајинцима у парку, има простора колико хоћеш. О том, потом видећемо кад дође јесен. За мене нису хале, немамо онда ту... Исувише ми је укочено, а овако када имамо ту енергију и контакт, то је права ствар. Не волим класичне концерте, оно као:"Добро вече..."- објашњавала је Зорица.

Фото: АТА имагес

 

(Ало/Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".