Pevačica je nagrađena nagradom za životno delo što ju je izuzetno obradovalo. Voli da podseti javnost da je ona pevačica a ne rijaliti učesnica.  

- Dobila sam ovu nagradu zasluženo, ma koliko da to zvuči prepotentno. Mogu da pevam, da sviram bubnjeve, da vodim ugostiteljski objekat, mogu i da idem u rijaliti da se družim sa marsovcima, ali ja sam pevač narodne muzike koji iza sebe ima mnogobrojna muzička priznanja i može sebi da dopusti da se bavi čime god poželi - bila je iskrena pevačica, kojoj nedostaje period kada je gradila karijeru.  

Foto: ATA images

 

Na nastupu u Vrnjačkoj Banji je pevačica napravila šou tako što je ''uletela'' među publiku i popela se na stolicu da zajedno sa njima peva svoje najveće hitove. 

Publika je bila u transu kada je njenog postupka. Pre toga je Zorica objasnila kako zamišlja svoje nastupe: 

- Razvukla bih beli šator i putovala po Srbiji. I svuda samo beli šator. Na primer, evo može kod mene u Jajincima u parku, ima prostora koliko hoćeš. O tom, potom videćemo kad dođe jesen. Za mene nisu hale, nemamo onda tu... Isuviše mi je ukočeno, a ovako kada imamo tu energiju i kontakt, to je prava stvar. Ne volim klasične koncerte, ono kao:"Dobro veče..."- objašnjavala je Zorica.

Foto: ATA images

 

(Alo/Kurir.rs)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".